Në një video të dërguar në KALLXO.com nga një qytetarë shihet një veturë e tipit Golf, ngjyrë hiri, e cila është duke vozitur në kahjen e kundërt të autostradës, gjë e cila është e ndaluar.

Me 2 gusht, në një aksident në autostradë, afër fshatit Trudë,kanë mbetur të vdekur dy persona.

Në këtë aksident një veturë kishte hyrë në kahjen e kundër të autostradës dhe ishte aksidentuar me një veturë tjetër.

 

MUND TË JU PËLQEJNË