Aktori amerikan Tom Hanks dhe bashkëshortja e tij, Rita Wilson janë testuar dhe janë diagnostikuar me Covid-19.

Ai dhe Rita e morën virusin nga një anëtar i stafit që ishte diagnostikuar më parë.

Tom në një postim në Facebook, Tom falënderoi të gjithë ata që po kujdesen për të dhe gruan e tij.

Më tutje, ai shtoi se janë në izolim, që mos ta përhapin atë tek askush tjetër.

Tom tha se duhet ti ndjekim këshillat e mjekëve dhe ekspertëve, të kujdesemi për veten dhe njëri-tjetrin.

MUND TË JU PËLQEJNË