Meda ka depërtuar në muzikë pas një përpjekje shumë të gjatë. Por, më në fund ja doli dhe është aty ku ka dashur gjithmonë, shkruan “Kosovarja”.

Meda ka një mori projektesh të ndryshme, që nga këngët me videoklipe, albumet, etj.

Meda, është tejet i pranishëm në mbrëmje muzikore, ku zakonisht e ndez atmosferën.

Këngëtarin e shohim shpesh edhe në televizion, madje jo vetëm atë, por edhe bashkëshorten e tij, Lulen.

Në një intervistë, Lulja ndër tjerash tregon se sa mirë e kishte te nëna, e Meda ia pret: “E pse nuk ndejte te nëna?”

MUND TË JU PËLQEJNË