Lirimi e Lulja janë çifti i famsnëm i Instagramit, të cilët kanë vendosur që jetën dhe lidhjen e tyre të mos e mbajnë veç për vete.

Siç dihet, dyshja kanë një faqe në Instagram, ku përditë tregojnë për eksperiencst e tyre, qofshin të bukura, apo të hidhura, shkruan “Kosovarja”.

Dihet që kohët e fundit Lulja është ballafaquar me një sëmundjentë rëndë. Gjendja e saj i ka pikëlluar ata që i njihnin, por edhe ata që për herë të parë po dëgjonin për të.

Tani, duket se Lulja e ka lënë pas krahëve sëmundjen dhe po jeton normalisht. Ajo, sot është shfaqur duke u grimuar në një video live në Instagram.

 

MUND TË JU PËLQEJNË