Konsumojeni para aktiviteteve fizike.

Për t’i parandaluar sëmundjet njeriu duhet të bëjmë një stil të shëndetshëm të jetesës, të ushqehet mirë dhe të jetë aktivë fizikisht. Pija që do t’ju prezantojmë sot përveçse ju ndihmon të parandaloni sëmundjet e ndryshme, ajo edhe jua rritë disponimin.

Pijen duhet ta konsumoni në stomak të zbrazët dhe rekomandohet 30 minuta para aktiviteteve fizike.

Përbërësit: – 1 mollë – Spinaq – 1 pjeshkë – 1 limon i gjelbër – 1 rrënjë seleni – ¼ kastravec i freskët – Pak ujë

Përgatitja: Në një blender i vendosni të gjithë përbërësit, bashkë me ujë, dhe i përzieni mirë. Pasi ta keni përgatitur, pijen duhet ta konsumoni në stomak të zbrazët dhe rekomandohet 30 minuta para aktiviteteve fizike.

MUND TË JU PËLQEJNË