Nëse keni humbur çelësat e shtëpisë apo i keni harruar në ndonjë vend, mos u shqetësoni pasi që ka një zgjidhje për këtë.

Shumë herë ne harrojmë çelësat brenda shtëpisë dhe dera na kyçet, duke mbetur jashtë. Rast tjetër kur thyhet një çelës, dera mbetur e mbyllur dhe ne mendojmë që e vetmja zgjidhje është që të thirret mjeshtri ose thyerja e derës.

Por jo, ka opsion më të mirë se çdo formë tjetër.

Nëse dera juaj është mbyllur dhe nuk keni çelës, atëherë është shumë lehtë që të hapet. Krejt çka nevojitet është kartel krediti ose një letërnjoftim.

Se si mund të hapet me kartelë krediti një derë, shikoni videon e mëposhtme.

 

MUND TË JU PËLQEJNË