Profesorët e Harvardit kanë zhvilluar një test personaliteti shumë të thjeshtë, i cili do të gjykohet nga ju bazuar në ato që shihni në këtë foto abstrakte. Cila është gjëja e parë që shihni në këtë foto?

Pulë
Hapni një kurs zhvilluesi. Vëmendja juaj është përqendruar gjithmonë në detajet më të imëta dhe është e lehtë për ju të përqendroheni. Ju jeni të vetëdijshëm për botën përreth jush, dhe interesi juaj ideal do të ishte për teknologjinë.

Profilin e një gruaje me buzë të kuqe
Hidhuni në art. Shpesh keni probleme të përqendroheni në një detaj ose një gjë, pasi mendimet dhe imagjinata juaj po fluturojnë vazhdimisht në vorbullën krijuese. Në mënyrë ideale do të përfshiheshit në disa arte, gazetari, marketing …

Fytyrën e çuditshme të një burri
Ju jeni gjeni. Vetëm gjenitë e vërtetë, të cilët mendojnë ndryshe nga të tjerët dhe shtyjnë kufijtë me idetë e tyre në këtë provë të personalitetit, kthejnë foton që morën. Në atë rast, ata shohin fytyrën e një njeriu të çuditshëm mbi të. Nëse jeni mes tyre, urime, mbase duhet të konsideroni një emërim presidencial.

MUND TË JU PËLQEJNË