Robert Berisha viteve të fundit është njëri ndër këngëtarët tanë më aktiv qoftë në muzikë por edhe nëpër intervista.

Dhe, për Robertin dhe familjen e tij janë të shpeshta edhe thashethemet.

Ai, Nora, Patrisi e Tuna janë në qendër të vëmendjes së publikut, ku flitet shumëçka për ta.

Por, një gjë ndoshta nuk e dini rrethi Robertit?

Gjatë luftës në Kosovë, Roberti me familjen e tij ishte refugjatë si shumica e popullatës.

Por, ai kishte shkuar në SHBA dhe atje kishte marrur edhe letrat amerikane.

Vendi ku Roberti kishte shkuar si refugjatë kosovar në Amerik, ishte Çikago.

Këtë e tregoi vet Berisha në një intervistë në TopChannel.

E tash shumë vite pas, Roberti jeton dhe vepron në vendlindje Prishtinë dhe jashtë saj./InfoKosova/

MUND TË JU PËLQEJNË