Një vetaksident interesant ka ndodhur sot në Prishtinë në parkingun te spitali.

Vetura e tipit ‘Volkswagen Touran’ ka pësuar një vetaksident derisa ka rënë nga një pjesë që e lidh parkingun dhe rrugën për dalje të parkingut.

Mbrapa veturës shihet një mjet që duket se ka ardhur për ta tërhequr veturën e vetaksidentuar.

Ky aksident është cilësuar për shumë kë si qesharak. Nuk dihet a ka të lënduar nga ky vetaksident.

MUND TË JU PËLQEJNË