Adem Jashari mbanë emrin i riu i familjes Jashari i cili tashmë është 17 vjeçar.

Ai ka trashëguar emrin e gjyshit të tij, komandantit legjendar Adem Jasharit.

I njohur për të gjithë si Ademi i ri përmes një fotoje na ka kujtuar komandantin legjendar Adem Jasharin.

Ademi i ri ka publikuar dy foto, ku në njërin shihet Adem Jashari me një motoçikletë shumë vite më parë, dhe foton tjetër me të njëjtin pozicion edhe Ademi i ri.

MUND TË JU PËLQEJNË