Pothuajse gjithçka që bëjnë njerëzit e famshëm është “madhështore”.

Ne i shohim ato kryesisht në TV, dhe, po, është e vështirë të gjykosh lartësinë e atyre me të cilët nuk kemi një takim ballë për ballë.

Ne ndoshta mund të supozojmë se një personazh i famshëm nuk mund të jetë aq i gjatë, por disa janë çuditërisht të shkurtër.

Gjatë këtij artikulli shpesh do shihni veten duke menduar “Uau, po un jam më i/e gjatë se kjo!”

Kim Kardashian (159 cm)

Kourtney Kardashian (152 cm)

Lady Gaga (155 cm)

Nichole Richie (155 cm)

Ariana Grande (153 cm)

Lea Michele (159 cm)

Anna Kendrick (157 cm)

Natalie Portman (160 cm)

Mila Kunis (163 cm)

Christina Aguilera (157 cm)

Eva Longoria (157 cm)

Vanessa Hudgens (155 cm)

Shakira (150 cm)

MUND TË JU PËLQEJNË