Karrierën muzikore e ka filluar shumë vite më parë duke u bërë pjesë e një prej talent-show më të famshëm në SHBA, “American Idol”.

E prej aty, Melinda Ademi rrëmbeu zemrat e të gjithëve gjersa mahniti me paraqitjen e saj.

Megjithatë, pas shumë vitesh ajo u rikthye në Kosovë, për të nisur një karrierë të suksesshme në vendin e saj.

Por, përveç projekteve të veçanta që po sjell Melinda shquhet edhe për dukjen e saj dhe fizikun e mrekullueshëm.

Mirëpo, në këto imazhe që lajmi.net, ua sjell më poshtë vështirë se mund ta njihni reperen Ademi, pasi ka bërë një ndryshim drastik.

E për më shumë, gjykojeni vetë. /Lajmi.net/.


MUND TË JU PËLQEJNË