Lajmi rreth Tunës dhe Roberti ishte krye tema e mediave rozë dhe gjithë këto Nora i vulosi në fund. E ftuar në një nga emisionet në Shqipëri Nora tha se nuk ka asnjë problem me Tunë dhe as që ka pasur më herët, duke e mbrojtur në mënyrë më të mirë figurën e saj para publikut.

Ndërsa së fundmi Nora u ftua në një emision në Kosovë, ku dhe u ngacmua përsëri për raportin me Tunën. “Pse spo dilni me pij kafe?”, ishte pyetja që iu drejtua Norës dhe ajo në mënyrë shumë metaforike u përgjigj: “Po shtyhem kur po i pagun kafet, qata hiq spo dalim”, e mbylli me të qeshura Nora.

MUND TË JU PËLQEJNË