Arianit Bytyqi, 26 vjeçar dhe Gentrit Gallopeni, 20 vjeç janë dy personat që kanë ndërruar jetë si pasojë e rënies në një humnerë në autostradën “Ibrahim Rugova”. Sipas njoftimit të Policisë së Kosovës, në momentin që kanë kaluar mburojën e trasesë së parë të autostradës dhe duke tentuar të kalojnë në trasenë tjetër kanë rënë në humnerë pasi që hapësira në mes dy traseve është afër 3 metra.

Që të dy ishin kondukterë në kompaninë e autobusëve “Sharr Travel”.

MUND TË JU PËLQEJNË