Është ndër aktorët mëe të pëlqyer pthuajse nga të gjitha moshat.

Fatmir Spahiu i njohur me nofkën “Bufi” njihet për personazhet e tij kryesisht humoristike që bëri për vete publikun, shkruan “Kosovarja”.

Nje personazh i dashur, që bëri për vete publikun shqiptar. Për Fatmirin njerëzit kanë kurreshtjen të dijnë edhe më shumë.

Jeta private e tij është promovuar disa herë në rrjetet sociale, dhe tashmë është e njohur e bashkëshortja e fëmijët e tij.

Me Zanën ai ka raporte të shkëlqyera dhe janë prindër të përgjegjshëm të dy djemve Lisit dhe Malit.

E së fundi bashkëshortja e tij ka ndarë një imazh me Fatmirin të realizuar para 13 viteve.

Në këtë foto Bufi duket më i hollë dhe më ndryshme se sot. Si mendoni?/Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË