Të pajisur me kartat e gazetarit dhe një vërtetim për lëvizjen e veturës, ekipi ynë ka bërë një xhiro nëpër qytetin e zbrazët.

Prishtina, kurrë më parë nuk ka qenë më e zymtë, pa gjallëri, pa energjinë rinore, shkruan Kosovarja.

Kryeqyteti i Kosovës duket sikur të jetë i tëri në karantinë për shkak të virusit Covid 19-të, që ka atakuar më shumë se 70 njerëz në vend.

Qytetarët, po i përmbahen orareve të orës policore, që është vënë si masë për të prevenuar shpërndarjen e virusit./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË