Viti 2019 lirshëm mund të themi se ishte periudha e reperkave të reja, pasi që si Rina ashtu dhe Tayna zbuluan më shumë talentin e tyre.

Që të dyja janë shumë të dashur për publikun, secila kanë fansat e vet të cilët jo rrallë herë grinden në komente duke e përkrahur të pëlqyeren e tyre, shkruan “Kosovarja”.

Ani pse në fillim të dyja publikisht i shpallën ‘luftë’ njëra-tjetrës, ku çdo këngë që lansonin ishte diss, ka kohë që tani pak kjo gjendje është qetësuar.

Si Rina ashtu edhe Tayna kanë bashkëpunime me artistë të njohur. Tayna madje shihet të ketë shoqëri me një numër të madh të estradës, e Rina ka mbetur pak larg prej kësaj.

Por, është Kallashi ajo që me gjasë më shumë e favorizon Rinën se Taynën./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË