Situata e virusit të përhapur e ka detyruar edhe Taynën që të qëndrojë në karantinë.

Këtë kohë ajo po e shfrytëzon si është më së miri, duke lexuar libra të ndryshëm, shkruan “Kosovarja”.

Pasi që nuk është e angazhuar me muzikë, ajo publikon imazhe duke lexuar në një hapësirë me diell.

Kujtojmë që Tayna vazhdimisht sjell libra dhe shprehje motivuese dhe të mendimit pozitiv, e të njëjtën gjë e tregoj edhe këtë herë. /Kosovarja/

 

MUND TË JU PËLQEJNË