Pavarësisht diskutimeve, Policia e Kosovës e bënë punën e saj me shumë përkushtim dhe përgjegjësi, e kjo është lavdëruar disa herë edhe publikisht.

Policët, përditë janë para rreziqeve dhe kjo gjë e bënë punën e tyre sfiduese dhe jo më të bukurën e më të lehtën në botë, shkruan “Kosovarja”.

A respektohen aq sa duhet policët në këtë vend? Përgjigjen me gjasë e dini më së miri vetë ju.

Sot, gjatë orëve të pasdites, diku në Ulpianë u pa një policë thatanik me një qesë me biskota në dorë, teksa po kthehej në stacion.

Disa të rinjë, duke qeshur po thoshin me zë të lartë: “O axhi polic a me keksa po e mban shpirtin, a?”.

Ndodh edhe kjo!/Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË