Çifti Merita Spahiu dhe Nysret Muçiqi janë dyshja e famshme e muzikës popullore, që prej afro 30 vitesh mbetem aktual e të pëlqyer, shkruan “Kosovarja”.

Merita e Nysreti janë prindër të lumtur të tre fëmijëve, një djali dhe dy vajzave. Çifti janë bërë tre herë gjyshër.

Ndonëse vitet po ikin, dyshja po mbahen mjaftë mirë, e gjithashtu janë të angazhuar në dasma e ahengje.

Ajo që ka shumë rëndësi, është që çifti kanë shumë dashuri. Ja një përqafim i ngrohtë i të dyve, që ka marrë vëmendjen e veçantë të vajzes së vogël të çiftit, shkruan “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË