Është pjesë e ekranit që nga adoleshenca, pasi që nga atëherë ka parë veten në profesionin e gazetares.

Është fjala për modetaroren më të njohur Blerona Zeqiri, e cila edhe sot vazhdon të jetë pjesë e televizionit dhe kamerës, shkruan Kosovarja.

Ndonëse ishte e re në moshë asgjë nuk e pengoi të jetë afër publikut dhe të dëshmojë shkathtësitë e saj në moderim.

Kjo është edhe ajo për çfarë është komentuar gjatë gjithë kohës, sepse nga një vajzë e re ka rezultuar të shndërrohet në një femër shumë të rritur dhe të pjekur.

Përveç kësaj, ka qenë edhe pamja e jashtme e cila ka zënë vend në fjalët e secilit, e gjithashtu edhe pesha e saj.

 

 

Por, më në fund moderatorja më e përfolur ka mbyllur gojët e secilit, duke u rikthyer në një modele dhe duke bërë linjat më perfekte.

Se sa po duket ende më mirë dhe më e veçantë po tregojnë fotografitë e njëpasnjëshme të cilat tani me shumë ëndje dhe dëshirë i sjell.

Si çdo herë edhe sot arriti të duket perfekte në veshjen që kishte veshur, kështu edhe duke i theksuar më shumë format që ka arritur ti bëjë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË