Labinot Gashi-Labi, është emër i njohur i ekranit, që është në transmetim prej më shumë se 15 vitesh, shkruan “Kosovarja”.

Labi, përherë ka bërë përshtypje, më shumë se për programet, për stilin e tij mjaftë të diskutuar.

Nuk kaloj pa vëmendje edhe lidhja, fejesa e martesa e Labit me Qendresa Bajramin, grimeren nga Prishtina, që u bë edhe nëna e vajzes së tij, shkruan “Kosovarja”.

Labi, për tetë mars i ka uruar me fjalët më të bukura dy të shtrenjtat e tij, atë që u dha jetë dhe dhe atë që sjelli në jetë vajzën e tij.

Ai, ka vendosur që nënën e gruan ti uroj me një foto ku Qendresa duket me barrë. Është foto e vjetër, apo Qendresa është sërish shtatzëne?

MUND TË JU PËLQEJNË