Jo të gjithë ne themi “të dua” në të njëjtën mënyrë. Disa njerëz thonë më parë, të tjerë më vonë. Ndërsa dikush dridhet në idenë e shqiptimit të këtyre dy fjalëve.

Nuk duhet të themi “të dua” nëse nuk e ndjejmë.

Këto janë shenjat e horoskopit që thonë “të dua” me vepra dhe jo fjalë.

Dashi
Dashi është i drejtuar në çdo gjë që ai bën, madje edhe në dashuri. Ata i afrohen gjithçkaje me logjikë.

Nëse ata ju thonë apur se ata ju duan, kjo është me të vërtetë e tillë.

Gaforrja
Kur një person nën shenjën e Gaforres kërkon që dashuria të bëhet jashtëzakonisht mbrojtëse. Ata do të sigurohen që t’jua bëjnë çdo ditë të përsosur.

Dhe ata do t’ju tregojnë se ju duan kur ata e dinë se gjërat bëhen serioze.

Bricjapi
Nëse kërkoni dashuri, këtu është shoku më i mirë.

Ata preferojnë dikë që e di se si t’i impresionojë me inteligjencë, sepse Bricjapi është logjik.

MUND TË JU PËLQEJNË