Rrjeti i shitësve me pakicë njofton se nga data 17 mars do të punojnë prej orës 8:00 deri në ora 20:00.

Rrjeti i shitësve, i përbërë nga “Albi Hipermarket”, “Interex”, “Meridian”, “Superviva”, “Viva Fresh Store”, fton qytetarët të jenë të vëmendshëm që blerjet e produkteve ushqimore t’i kryejnë brenda orarit 8:00 deri në 20:00.

Vendimi i tillë ka për qëllim kujdesin e shtuar për stafin e pikave të shitjes duke shkurtuar orarin e tyre të punës dhe lehtësimin e organizimit të transportit për ta.

Rrejti i shitësve përmes këtij njoftimi garanton furnizim të vazhdueshëm me produkte esenciale dhe ushqime.

MUND TË JU PËLQEJNË