Ekzistojnë mjaft teori për atë se çfarë i krijon marrëdhëniet e lumtura dhe si të kesh një martesë më të lumtur.

Ju nuk duhet të shikoni larg për të gjetur një bollëk citimesh nga shkencëtarë, autorë dhe shumë të tjerë që na kanë këshilluar se si të krijojmë vetë atë fundin tonë të lumtur.

Ne kemi mbledhur disa nga thënie më të mira për t’ju ndihmuar që të jetoni një jetë më të lumtur së bashku …

Fokusohuni në gjërat e mira

“Një martesë e lumtur nuk do të thotë të keni një bashkëshort të përsosur ose një martesë të përsosur. Thjesht do të thotë që keni zgjedhur të shikoni përtej papërsosmërive të të dyve. ”~ Fawn Weaver

MUND TË JU PËLQEJNË