Martesa është një ëndërr për çdo femër, por gjatë atyre itëve mund të ketë shumë gjëra ku ju mund të gaboni. Ndaj mos i bëni nëse jeni duke planifikuar dasmën tuaj, këto sjellje jo normale madje edhe të papëlqyeshme.

Dietat përpara martese janë të rekomanduara, por nëse synoni që të humbisni dhjetë kilogram në një muaj, kjo jo vetëm që do të rëndojë shëndetin tuaj, por do të bëjë të mundur që në ditën tuaj më të bukur të arrini me mungesa humori, nervoze dhe e papërqendruar.

1. Shmangni sjelljet egocentrike.

2. Mos e lini në hije partnerin.

3. Mos ndiqni dieta të forta.

4. Mos rëndoni përtej mundësive buxhetin e parashikuar.

5. Merrni parasysh edhe kërkesat, mundësitë dhe sugjerimet e miqve dhe familjarëve të afërt.

MUND TË JU PËLQEJNË