Personat e lindur në këtë shenjë ushqehen me komplimente dhe jetojnë për t’i mahnitur të tjerët.

Kështu e ushqejnë egon e tyre.

Nuk është me rendesi se a do ta lëvdoni pamjen e tyre apo të qeshni me mahinë e tyre, çdo kompliment është mënyrë për pushtimin e zemrës së tyre.

Shkëlqejnë me vetëbesim, gjë që i bën parezistueshëm tërheqës, prandaj i joshin lëvdatat. Ata komlimentet do t’ua kthejnë me kënaqësi, por vetëm kur ato i mendoni seriozisht.

Fjala është, natyrisht, për Luanët.

MUND TË JU PËLQEJNË