Pos si këngëtar e kompozitor i talentuar, Naim Krasniqi është njohur edhe si një nga më të pashmit e skenës muzikore shqiptare, shkruan “Kosovarja”.

Naim Krasniqi, është baba i pesë vajzave, secila më e bukur se tjetra. Vajzat e këngëtarit janë mjaftë të njohura për publikun.

Kuptojmë se të gjjtha vajzat e këngëtarit dhe kompozitorit janë martuar dhe kanë fëmijë, pos Fjolles e cila është ende beqare dhe nuk dihet tq këtë diçka të re në aspektin sentimental, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë foto, shihen bashkë të gjitha vajzat e pashme të Naim Krasniqit.

MUND TË JU PËLQEJNË