Ndoshta të ka ndodhur të jesh në martesën e shoqes më të mirë me një tr*p. Me siguri ke dashur “të flisje tani”, por ke heshtur…përgjithmonë.

Disa çifte të bëjnë të pyesësh veten dhe të mendosh si ka mundësi që ajo rri me të? Studiuesit janë munduar t’i përgjigjen asaj pyetjeje…

Gomerët kanë për çudi shumë karakteristika që u duken tërheqëse grave, thotë Gregory Carter, Ph.D., psikolog në Universitetin e Durhamit në Britaninë e Madhe. Këto tipare janë sjellja dominuese dhe sociale, shumë vetëbesim dhe vantiet, tendencë për t’u veshur mirë dhe për t’u kujdesur për veten, thotë Carter.

MUND TË JU PËLQEJNË