Shqiptarët anë e mbanë botës janë mobilizuar për të ndihmuar familjet e prekura nga termeti në Shqipëri.

Humanisti shqiptar Halil Kastrati ka bërë të ditur se tashmë po nisen drejt Shqipërisë për të dërguar 30 ton ndihma që përfshijnë ushqim, gjëra higjienike, veshmbathje dhe gjëra të tjera.Postimi i plotë:

Dita e dyte / Po nisemi prape drejt ShqiperiseVullnet i jashtezakonshem shume bizneseve dhe bamireseve qe te ndihmojne vellezerit tone ne ShqiperiJetimat e Ballkanit po nisen edhe sot drejt Durresit per te derguar ndihma te lloj llojshme

30 tone ushqim, gjera higjienike, veshmbathje e shume gjesende tjera po i nisim tani vetem nga Shoqata Jetimat e BallkanitDetajet tjera me vone dhe diteve te ardheshme
Bamires Zoti kurr mos ju humbte.

MUND TË JU PËLQEJNË