Humanisti, Halil Kastrati ka nisur një aksion të madh për tu ndihmuar familjeve nevojtare në të gjitha komunat e Kosovës.

“Aksioni do te vazhdoje çdo dite neper familjet nevojtare ne krejt komunat e Kosoves, sot kemi filluar me familjet qe jane te regjistruara ne kuzhinen tone – Prizren.

Stafi jone eshte i pergaditur me te gjitha masat mbrojtese per te arritur tek te gjitha familjet nevojtare. Lusim Zotin qe sa me shpejte te kalon kjo gjendje, te na e lehteson punen dhe ti shperblen bamiresit. O Zot ruaje popullin tone dhe mbare njerzimin”, ka shkruar ai në llogarinë e tij në Facebook.

MUND TË JU PËLQEJNË