Plot një dekadë punë e shoqatës humanitare “Jetimat e Ballkanit” u përmbush sot, por jo për tu ndalur me kaq.

Humanisti i madh Halil Kastrati po arrin t’iu relaizojë ëndrrat gjitha familjeve skamnore,  shkruan “Kosovarja”.

E në ngjarjen speciale të mbajtur sot për nder të 10 viteve punë, u shprëndan 128 shtëpi për familje të vendeve të ndryshme.

Në mesin e mysafirëve prezent ishin edhe këngëtarët Meda dhe Shyhretja, të cilët dhuruan nga një banesë për familjet në nevojë.

Rikujtojmë, se shoqata “Jetimat e Ballkanit” gjatë këtyre 10 viteve ka arritur ti bëjë 800 familje me shtëpi./Kosovarja/.

 

 

MUND TË JU PËLQEJNË