Një foto që ka marrë vëmendje në rrjetet sociale është kjo në të cilën gjyshi shikon për herë të parë nipin… përmes xhamit.

Frika nga koronavirusi ka ndarë këtë familje britanike që anëtarin e ri e shohin dhe e presin në këtë formë.

“Tre breza në distancim social… Faleminderit të gjithëve për mesazhet e bukura! Babai im mezi pret që së shpejti ta mbajë në krahë nipin e tij”, ka shkruar në rrjetet sociale halla e foshnjës, foto të cilat në vetëm pak kohë kanë marrë më shumë se 39 mijë pëlqime.

MUND TË JU PËLQEJNË