Në këtë artikull do rendisim shenjat e horoskopit që e kanë të vështirë të pranojnë fajin e tyre dhe mundohen të kritikojnë të tjerët.

Personat e shenjës së demit, në shumicën e rasteve i mundon kokëfortësia. Ata e kanë shumë të vështirë të pranojnë fajin.

Luanët duan të shohin dobësitë te të tjerët dhe menjëherë fajësojnë, për diçka që ndoshta e kanë vet fajin.

Peshoret, sipas intv.al kanë rregullat e tyre si duhet të sillet partneri dhe në rastin e parë fajin ja hedhin të tjerëve.

Personat e kësaj shenje mendojnë se janë të veçantë dhe nuk gabojnë asnjëherë. Me një ujor duhet të kesh shumë durim. Dëshira për të pasur vetëm sukses, i bën ata të mendojnë se nuk gabojnë.

MUND TË JU PËLQEJNË