Ndershmëria, transparenca dhe aftësia për të kuptuar të tjerët janë karakteristikat kryesore të njerëzve të veçantë.

Cilat janë zakonet e mira që njerëzit e veçantë kanë të përbashkëta?

-Me të vërtetë të dëgjojnë dhe të bëjnë pyetje

-Shmangin telefonin kur janë duke folur

-Ata janë të ndershëm dhe transparent

-Nuk i gjykojnë të tjerët

-Ata të lënë një përshtypje të parë pozitive

-U thërrasin njerëzve në emër

-Buzëqeshin

-Ata e dinë se kur është koha për të folur lirshëm me të tjerët

-Ata punojnë me passion

-Ndihmojnë njerëzit rreth tyre

MUND TË JU PËLQEJNË