Që janë çift i përkryer, të bërë për njëri tjetrin dhe me të lumtur kjo nuk do diskutim.

Është fjala për dy protagonistët më të dashur Medën dhe Lulen, pozitiviteti dhe dashuria e të cilëve kanë bërë që të krijojnë mijëra adhurues e ndjekës, shkruan Kosovarja.

Burrë e grua që nga fillimi kanë ditur si të prezantohen para audiencës, në mënyrë që të rezultojnë të pëlqyer e të dashur ashtu sikurse janë sot.

Po i analizove bukurinë e tyre nuk mund ti krahasojmë më askënd, pasi vërtetë janë të veçantë dhe të dalluar nga çiftet e tjera në estradë.

Veçanërisht Lulja ka një bukuri të mahnitshme, ku çdo herë arrin të shkelqejë e të përmendet për dukjen dhe rregullimin e saj.

 

Kjo sepse gjithmovë zgjedh veshjet ashtu siç i kanë hije, dhe asnjëherë nuk e tepron me zhveshje, por kësaj here duket sikur kishte vendosur të thyejë këtë akull.

Lulja kësaj radhe erdhi më e ekspozuar dhe gati sa nuk zbuloi pjesën intime, duke na bërë të mendojmë se si mundi Meda të lejojë një gjë të tillë, apo nuk i ka penguar fare… /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË