Pavarësisht vendimit për mbylljen e lokaleve ku shërbehen ushqim dhe pije, ka një të tillë që nuk po respekton vendimet e Qeverisë së Kosovës.

Fare pranë Fakultetit Teknik, në “Route 66”, në ora 16:30, janë parë disa qytetarë të cilët janë shërbyer me kafe.

https://www.facebook.com/IndeksonlineOfficial/videos/706632303477225/

 

MUND TË JU PËLQEJNË