Siç dihet, kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, është i stërmbushur me lypsar, që janë kryesisht të komunitetit rom e ashkali, shkruan “Kosovarja”.

Mjafton një shëtitje në sheshet e Prishtinës, për tu njoftuar me një mori personash që kërkojnë lëmoshë, madje disa duke qarë me dënesë.

Të shtrirë në tokë, të zbathur, duke u dridhur dhe duke qarë me të madhe. Këto skena, po që ngjallin tmerrim tek ata që u kalojnë për skaj, shkruan “Kosovarja”.

Krejt këto pamje, në pjesën më të frekuentuar e kredibile të Prishtinës.

A bënë? /Kosovarja/

 

https://www.facebook.com/kosovarjavideo/videos/593644268120882/?

MUND TË JU PËLQEJNË