Idriz Bajrami ka nevojë për ndihmë.

Ai është diagnostifikuar me sëmundje të rëndë të Leukemisë dhe ka nevojë për shërim jashtë vendit.

Aktualisht, Idrizi ndodhet në një spital në Gjermani për kurim, mirëpo për trajtimin intenziv të mëtutjeshëm, i nevojiten 73.550,66 euro.

Për ta ndihmuar, klikoni linkun e mëposhtëm:

https://www.gofundme.com/f/Semundje-e-Leukemis

 

MUND TË JU PËLQEJNË