Të gjithë gëzohen kur flejnë, por jo të i gjithë i gëzohen zgjimit në mëngjes. Këto janë 4 këshilla ta keni më lehtë, për tjera herë.

Fatkeqësisht për shumë njerëz është e vështirë të gjendet energjia dhe motivimi për ditën në orët e hershme të mëngjes.

Megjithatë, këto katër këshilla mund të ju ndihmojnë që të keni mëngjes më të mirë:

1. Vendoseni alarmin në këndin tjetër të dhomës.

2. Sigurohuni të depërtojë drita në mëngjes dhe shmangeni atë gjatë natës, transmeton kp.

3. Fillojeni ditën me dush të freskët dhe mëngjes të shijshëm.

4. Gjeni pasionin. Vendosini vetes qëllime çdo ditë dhe qëndroni të lumtur me çdo fazë që i arrini ato.

MUND TË JU PËLQEJNË