Zyra e kryeministrit të vendit në fund të këtij viti ka nënshkruar edhe një tjetër tender.

Këtë herë, është arritur një marrëveshje për shërbimet e servisimit të automjeteve, shkruan Indeksonline.

Kohëzgjatja e kontratës është bërë për 36 muaj, dhe se totali i këtij tenderi ka kushtuar hiç më pak se 16.459,35 euro.

Zyra e kryeministrit në largim, tenderin në fjalë ua ka besuar operatorëve ekonomik “SFISHTA AUTO HOME” SH.P.K. dhe N.T.SH. “SFISHTA”.

MUND TË JU PËLQEJNË