Edhe pse ne nuk dimë gjithmonë se si të shohim, Zoti vazhdimisht dërgon bekime në zona të ndryshme të jetës sonë. Ai kurrë nuk arrin të kujdeset për ne dhe na garanton gjithçka që na duhet për të ecur me besim dhe gëzim. Nëse doni të dini pak më shumë rreth asaj që Zoti po ju dërgon dhe ka përgatitur për ju, ky test mund t’ju ofrojë diçka shumë interesante. Ajo që duhet të bëni është të zgjidhni një nga fushat e jetës të përfaqësuar nga imazhet. Imazhi i parë simbolizon jetën financiare; e dyta bollëku, e treta jetën familjare; dhe e katërta

statusi.

Nëse keni zgjedhur…

Imazhi nr. 1: Jeta financiare

Në ditët në vijim, Zoti do t’ju japë mundësi të shkëlqyera për të shlyer borxhet që po ju vjedhin paqen dhe për të vazhduar vitin tuaj me xhepin dhe zemrën të qetë. Tregoni se jeni pjekur duke rritur këto mundësi dhe duke menduar me mençuri për çdo qëndrim. Jini përgjegjës me paratë tuaja dhe Zoti do t’ju dërgojë edhe më shumë bollëk financiar.

Imazhi nr. 2: Bollëk

Shumë bollëk dërgohet nga Zoti në jetën tuaj, jo vetëm ushqim. Zoti po ju jep shëndet, mençuri, lumturi dhe rritje. Ai e di që ditët e tua të fundit nuk kanë qenë të lehta, kështu që ai po ju jep këtë motiv shtesë, për t’ju frymëzuar të admironi jetën tuaj dhe të keni më shumë forcë për të kërkuar atë që dëshiron vërtetë për veten. Argëtohuni!

Imazhi nr. 3: Familje

Familja është një fushë shumë e rëndësishme e jetës dhe duhet të jetë në evolucion të vazhdueshëm. Zoti po ju dërgon një dhuratë shumë të çmuar që do t’ju ndihmojë të përballeni me jetën familjare me durim dhe në mënyrën më të mirë të mundshme. Jo të gjitha momentet me familjen janë të gëzueshme, shumë herë, konfliktet duket se janë më prezente sesa paqja, por me durim dhe mençuri, gjithçka do të zgjidhet dhe, nëse varet nga Zoti, do të jeni shumë mirë të përgatitur për t’u kujdesur për familjen tuaj.

Imazhi nr. 4: Statusi

Sidomos në jetën tuaj profesionale, Zoti do t’ju japë një nxitje të madhe në statusin tuaj, i cili do t’ju lejojë të tërhiqni vëmendjen e njerëzve të duhur dhe do t’ju japin mundësi shumë të veçanta për t’u rritur dhe për të arritur pozicionin që keni dëshiruar gjithmonë. Jini të mençur dhe të ndjeshëm në këtë pikë, sepse do të jetë jetike të ndërtoni trashëgiminë profesionale që dëshironi të ndërtoni. Sidoqoftë, mos lini pas dore fusha të tjera të jetës suaj, pasi ekuilibri është çelësi i lumturisë dhe suksesit.

MUND TË JU PËLQEJNË