Zgjidhni imazhin që ju tërheq dhe lexoni mesazhin tuaj që do t’ju japë udhëzime për këtë javë:

1.Në jetën tuaj tani, ekziston harmonia, ekuilibri, dashuria dhe kënaqësia në marrëdhëniet tuaja personale.

Shijoni këtë periudhë të bukur dhe harmonike sepse të gjitha këto marrëdhënie të rëndësishme do t’ju ndihmojnë të lulëzoni pas sfidave të fundit me të cilat jeni përballur. Kjo është koha për të marrë bekimin e vërtetë. Shpreh mirënjohje dhe dashuri për ata që të duan dhe kujdesen për ty sepse janë engjëj tokësorë.

2.Mund të ndodhë në ditët në vijim që sfidat dhe vonesat mund t’ju pengojnë të bëni diçka.

Ju mund të josheni të mbingarkoni veten me kafeinë, sheqer, karbohidrate dhe pije energjitike. Mos u fut në këtë model. Konsumoni vetëm energji të shëndetshme si mollë, vitamina dhe shumë ujë me limon ose xhenxhefil. T’i kushtosh vëmendje energjisë që bartni në trupin tuaj tani është jashtëzakonisht e rëndësishme. Ju keni shumë punë përpara jush tani dhe mënyra se si e menaxhoni atë gjatë ditës varet nga lloji i energjisë që mbani në trupin tuaj. Këto përfshijnë mendimet tuaja të brendshme, pasi ato janë lëndë djegëse.

3.Imazhi që keni zgjedhur thotë se ju do të festoni arritjen e qëllimit tuaj personal.

Ky synim është i lidhur me rrugën tuaj personale, jo me karrierën tuaj. Është më shumë një festë e brendshme sesa një manifestim i jashtëm. Ju mund të vini re një ndryshim në reagimet tuaja ose të gjeni paqe. Pavarësisht se sa të vogla janë rezultatet, festoni përparimin tuaj.

MUND TË JU PËLQEJNË