Kafsha juaj sipas datës dhe muajit të lindjes.

Për secilën kafshë ka dhe një shpjegim që lidhet me karakterin tuaj.

Foka/ 20 Janar – 19 Shkurt Foka është e veçantë dhe e pazakontë. Ndonjëherë ato janë të vështira për t’u kuptuar. Ato kanë mënyra unike për të parë gjërat dhe për këtë arsye kanë aftësi për të zgjidhur problemet që shumë njerëz thjesht i menaxhojnë. Foka është e guximshme, e sinqertë dhe mbështetëse.

Ujku/ 20 shkurt – 19 Mars Ujku është misterioz, pasionant dhe nganjëherë emocional. Ai i kupton gjërat e botës që shumë nuk i dinë. Ai është një dëgjues dhe vëzhgues i mirë, por shpesh mbetet një enigmë për njerëzit në jetën e tij.

Skifteri/ 20 Mars – 19 Prill Skifteri ka një sy të mprehtë dhe shpesh është një udhëheqës natyror. Ashtu si ne shikojmë skifterët në qiell, shumë shikojnë drejt skifterit në kërkim të drejtimit. Mbështet, por nuk jep shumë. Në rastin më të keq, skifteri mund të jetë jotolerant dhe i padurueshëm.

Kastori/ 20 Prill – 20 Maj Kastori është inxhinier i zodiakëve. Krijon strategji dhe bën plane të mëdha. Ai është i zgjuar, punon shumë dhe mjaft i ndritshëm, por ai gjithashtu mund të jetë zotërues dhe nervoz.

Dreri/ 21 maj – 20 qershor Dreri është i shpejtë dhe stimulues. Ai ka një sens të shkëlqyeshëm humori dhe mund ta bëjë cilindo të qeshë. Ai është gjithmonë i vetëdijshëm për hapësirën e tij, por gjithashtu mund të jetë autonom.

Qukapiku/ 21 qershor – 21 korrik Qukapikët janë më tërheqësit e zodiakut. Ata janë dëgjues empatikë dhe shpesh bëjnë çmos për ta bërë botën një vend më të mirë. Ata janë prindër dhe partnerë të mrekullueshëm dhe kanë tendencë të jenë të shkathët. Qukapiku është kokëfortë, gjë që e bën atë të ndjeshëm ndaj zemërimit, xhelozisë dhe sjelljes zotëruese.

Peshku/ 22 korrik – 21 gusht Peshku është inteligjent, krijues dhe ka një personalitet të fortë. Ai është natyrisht entuziast dhe dashuria e tij për jetën është ngjitëse. Ai ka nevojë për qëllime të mëdha, përndryshe mund të merret me sjellje egoiste ose depresive.

Ariu/ 22 gusht – 21 shtator Ariu është i qetë dhe pragmatik, por kur stimulohet ka një forcë që nuk duhet të nënvlerësohet. Ai është një partner i shkëlqyer biznesi dhe ka tendencë të jetë zëri i arsyes në një grup familjarësh ose miqsh. Ariu është i durueshëm dhe tolerant, por vetëm në një masë të caktuar.

Sorra/ 22 Shtator – 22 Tetor Sorra është joshëse dhe një sipërmarrës natyral. Ajo është tepër e zgjuar dhe di të marrë atë që i nevojitet. Është shumë e shoqërueshme dhe inteligjente.

Gjarpër/ 23 Tetor – 22 Nëntor Gjarpri është më shpirtëror nga të gjitha shenjat. Është në përputhje me botën shpirtërore këtu dhe më gjerë. Ai është i respektuar për aftësitë e tij mjekësore.

Bufi/ 23 nëntor – 21 dhjetor Bufi është i vështirë për t’u përcaktuar. Është i ngrohtë dhe i lehtë për tu trajtuar, por ndonjëherë vepron me shpejtësi të lartë. Mund të jetë shumë i mençur, por ende shumë i pamatur.

Patë/ 22 dhjetor – 19 janar Pata është paqebërësja ambicioze. Ju jeni të vendosur të keni sukses pa marrë parasysh se çfarë ndodh. Dështimi nuk vjen lehtë prej saj. Ato janë të udhëhequra dhe natyrisht të talentuara në shumë mënyra.

MUND TË JU PËLQEJNË