Irkenc Hyka është një ndër këngëtarët më të pëlqyer të momentit nga vajzat.

Ai preferohet shumë për baladat që realizon dhe për stilin e veçantë.

Si çdo personazh publikë, edhe për Irkencin ka një kuriozitet të veçantë për jetën private.

Së fundmi, këngëtari ka zbuluar se është një lidhje dashurie duke i surprizuar të gjithë.

I pyetur nga Luana Vjollca, ai ka pranuar publikisht që prej tre vitesh është i dashuruar.

‘Sa vite ke që je i lidhur me të?’, e pyet Luana. ‘3 vjet’, përgjigjet Irkenci.

MUND TË JU PËLQEJNË