Artistët e estradës po japin mesazhe sensibilizuese në rrjete sociale , si dhe këshilla për t’u mbrojtur nga koronavirusi.

E këngëtarja Zaimina Vasjari ka zgjedhur një mënyrë tjetër më argëtuese për ta “luftuar”.

Përmes një video të publikuar në Instagram, Vasjari ka treguar se si po ndeshet me koronavirusin.

Ndryshe, shumë artistë të estradës kanë anuluar koncertet e tyre të parapara, ndërsa kanë këshilluar ndjekësit që të rrijnë në shtëpi që të ruajnë veten fillimisht dhe të tjerët.

MUND TË JU PËLQEJNË