Thuajse të gjitha këngëtaret e kanë për qëllim që të duken sa më të reja, më të freskëta e më bashkohore, shkruan “Kosovarja”.

Këtu nuk bënë përjashtim as Vjollca Haxhiu, këngëtarja e shumë këngëve dhe bashkëpunime e të sukseshme.

Vjollca, ndonëse më të 40-tat, duket në formë të shkëlqyer fizike dhe përherë shfaqet bukur.

Këngëtarja së fundi po duket sikur të ishte adoloshente. Me këtë frizurë dhe këtë veshje, ajo vërtet ngjan si 18 vjeçare, shkruan “Kosovarja”

MUND TË JU PËLQEJNË