Sot ka vdekur demografi dhe profesori i ekonomisë, Rifat Blaku.Kjo është bërë e ditur nga djali i tij, Mentar Blaku, i cili ka njoftuar përmes një postimi në Facebook.

Ai tutje ka njoftuar se varrimi do të bëhet vetëm nga rrethi i ngushtë familjar, për shkak të rrethanave të krijuara nga pandemia Covid-19.

Blaku ka ligjëruar në Fakultetin Ekonomik në UP lëndët “Ekonomia e Kosovës dhe BE-së” dhe “Psikologjia e punës”.

MUND TË JU PËLQEJNË