Safete dhe Sahide Mustafa janë ndër zërat më të dëgjuar e që nuk bëhen kurrë bajat.

Ndryshe të njohur te publiku si “Motrat Mustafa” ato po vazhdojnë ende ti prijnë listës si dy emra e figuara të respektuara të cilat arritën që krijojnë një bagazh të stërmbushur me suksese, shkruan “Kosovarja”.

Që të dyja po ashtu janë të martuara dhe kanë krijuar familjet e tyre. Madje, vajzat e të dyjave janë të njohura për publikun ngase Elsa e Safetes dhe Redola e Sahides ndoqën rrugën e nënave të tyre, pra duke u marrur me muzikë.

Ndryshe prej tyre Donika është e njohur tek publiku veç si vajza e Safetes jo se merret me muzikë.

Gjersa sot dy motrat e uruan vëllaun e tyre me urimin më kuptimplotë, urimet nuk munguan as prej mbesave të Ilirit.

Ja si e uruan vajza e Safetes, Donika dhe ajo e Sahides Redola dajën për ditëlindje:

MUND TË JU PËLQEJNË