Disa njerëz thjeshtë janë pa komplekse, jetojnë duke bërë gjërat që i duan, pa marrë parasysh komentet e njerëzve.

E tillë është vajza e artistëve të famshëm Nysret Muçiqi dhe Merita Spahiut, shkruan “Kosovarja”.

Albiona apo Biona siç e quan vetën është vajza e madhe e tyre e cila është mjaftë e mediatizuar, jo për profesionin por për paraqitjet e saj, pamjen fizike.

Është një femër e bukur, e cila peferon grimin e rëndë, pëlqen të marrë poza joshëse dhe fotot para pasqyrës i ka të shumta.

Biona e do vetën dhe mënyrën e jetesës së saj, pa çarë kokën për komentet e njerëzve.

Ajo madje ka filluar të jep mesazhe se si të jetojmë, duke treguar se është optimiste.

Me një fotografi ku duket atraktive, duke vë në pah bukurinë e saj, shkruan “Duajeni jetën që jetoni dhe jetoni jetën që doni”. Se ka keq, apo?!/Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË